Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φάρκε: Αποχώρησε από τη ρωσική Κράσνονταρ πριν κάνει ντεμπούτο

Φάρκε: Αποχώρησε από τη ρωσική Κράσνονταρ πριν κάνει ντεμπούτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2022 17:08
Ο Ντανιέλ Φάρκε αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ρωσικής Κράσνονταρ πριν προλάβει να κάνει ντεμπούτο, εξαιτίας της πολεμικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν ανακοίνωσε το λόγο του διαζυγίου η ρωσική ομάδα.

Αυξάνονται οι αποχωρήσεις παικτών και προπονητών από ρωσικές ομάδες μετά την πολεμική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανίας.

Ένας από αυτούς είναι ο Ντανιέλ Φάρκε, με τον πρώην προπονητή της Νόριτς να αποχωρεί από τον πάγκο της Κράσνονταρ πριν προλάβει να κάνει ντεμπούτο. Ο Γερμανός τεχνικός είχε αναλάβει τον πάγκο του ρωσικού συλλόγου στις 13 Ιανουαρίου με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν είχε προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι λόγω της χειμερινής διακοπής.

Εν τέλει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία οδήγησε τον Φάρκε και στο προπονητικό επιτελείο του στο να αποχωρήσουν από την ρωσική ομάδα. Ο Γερμανός σε δήλωση του στο «Kicker», τόνισε:

«Η τρέχουσα πολιτική εξέλιξη και τα σχετικά αιτήματα από τα παιδιά, τις συζύγους, τις οικογένειες και τους φίλους μας να επιστρέψουμε στο σπίτι και η απώλεια όλων των αθλητικών προοπτικών οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση».

Στην ανακοίνωση της Κράσνονταρ δεν αναφέρεται ο λόγος του διαζυγίου. Κάνοντας απλώς λόγο για συμφωνία ώστε οι δύο πλευρές να τερματίσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.