Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κορυφαίο live στοίχημα στη Serie A!

Sportingbet: Κορυφαίο live στοίχημα στη Serie A!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/3/2022 00:04
Ματς χωρίς περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες, είναι αυτό της Ίντερ με την Σαλερνιτάνα. Οι «νερατζούρι» θέλουν τη νίκη με το… βλέμμα τους να πέφτει στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν.

Build A Bet* στη Serie A! | 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Νίκη…κορυφής ψάχνουν οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ υποδέχεται στο Μιλάνο την ουραγό Σαλερνιτάνα για το ιταλικό πρωτάθλημα και θέλει μόνο νίκη για να «σκαρφαλώσει» ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάπως έτσι θα ασκήσει μεγαλύτερη «πίεση» στις Νάπολι και Μίλαν που θα παίξουν την Κυριακή, στην έδρα της πρώτης. Οι «νερατζούρι» αγνοούν τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση εδώ και τέσσερα ματς, συνεπώς δεν έχουν κανένα περιθώριο για εκ νέου απώλειες, πόσο μάλλον όταν αγωνίζονται στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με μία ομάδα που «φλερτάρει» έντονα με τον υποβιβασμό.Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+

Να κλείσει την «ψαλίδα» θέλει η Σεβίλλη

Για τη La Liga, η Σεβίλλη φιλοξενείται από την Αλαβές και θέλει νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς, με τους Μαδριλένους να μετρούν 60 βαθμούς. Η ψυχολογία των Σεβιλλιάνων είναι ανεβασμένη καθώς προέρχονται από νίκη επί της «αιώνιας» αντιπάλου Μπέτις με 2-1. Η ομάδα από την Χώρα των Βάσκων, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! |21+

Στη Bundesliga, η Άουγκσμπουργκ φιλοξενείται από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο! Στην έδρα της Λοριάν δοκιμάζεται η Λυών, σε ματς για τη Ligue 1. Η ομάδα της Βρετάνης θέλει τη νίκη καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «γκον» συνεχίζουν την προσπάθεια τους να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις