Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα - Πήρε πίσω τους βαθμούς

Στα πλέι οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα - Πήρε πίσω τους βαθμούς

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
8/3/2022 10:32
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς και θα αγωνιστεί στα playoffs της Super League Interwetten.

Οι Ηπειρώτες είχαν τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της το 2015, αλλά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε το πρωί της Τρίτης (8/3) τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το ζήτημα της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στην 6η θέση ο ΠΑΣ, στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την επιστροφή των βαθμών ανέβηκε στην 6η θέση της Super League Interwetten και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ, ενώ ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ.

«Δέχεται τυπικώς και κατ' ουσίαν την από 27/2/2022 και κρινόμενη έφεση της 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΣ Γιάννινα 1966) και 2) Γεώργιου Χριστοβασίλη.

Εξαφανίζει την εκκαλούμενη υπ' αριθμόν 66/25/2/2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Superleague 1 Ελλάδος. Διακρατεί την υπόθεση και τη δικάζει κατ' ουσίαν.

Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν κρίνονται πειθαρχικώς ελεγκτέοι ως υπαίτιοι της παραβάσεως των διατάξεων των άρθρων 69 παρ. 1, 12 και 69 παρ. 1 και 2 του ν.2725/199, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην από 4/2/2022 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω παραγραφής»
αναφέρει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη (9/3) είναι προγραμματισμένη η επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα (πλέι οφ/άουτ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.