Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! 

Sportingbet: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! 

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/3/2022 13:42
Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ περνάει από το γήπεδο της Τούμπας. Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται απόψε τη Γάνδη στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa Conference League και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Νίκη που θα τον κρατήσει για τα καλά στην τετράδα της EuroLeague, ψάχνει ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα. 

Build A Bet* στo Europa Conference League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΜε το… δεξί στους «16»

Μετά τη δύσκολη πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ στη διαδικασία των πέναλτι, σειρά έχει η Γάνδη. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τους Βέλγους μπροστά στο κοινό του και θέλει τη νίκη για να βάλει βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Κάτι αν τα καταφέρει θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του! Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν μόνο στα πλαίσια φιλικών αναμετρήσεων. Η Γάνδη αν και μετράει έξι νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της βρίσκεται στην 5η έση του βελγικού πρωταθλήματος, 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Τα «βουβάλια» έχουν φτάσει και στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου αποκλείοντας κατά σειρά τις Σταντάρ Λιέγης και Μπριζ. 

EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 «Διπλό»… τετράδας στο Βερολίνο 

Νίκη που θα τον «καθιερώσει» στην τετράδα της βαθμολογίας της EuroLeague ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς τους απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Αν συνεχίσουν το «σερί» τους στη «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα» θα «σκαρφαλώσουν» στην 3η θέση, καθώς η Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν μία νίκη παραπάνω από τον Ολυμπιακό, παίζουν μεταξύ τους αργότερα στη Μαδρίτη.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις