Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής

Nations League: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/3/2022 17:45
Η Εθνική Ελλάδας θα δώσει τα δύο πρώτα της παιχνίδια για το Nations League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ.

Όπως αναμενόταν, λόγω των έργων που γίνεται στα γήπεδα της Αθήνας αλλά και των προγραμματισμένων συναυλιών στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ελλάδας θα ταξιδέψει στον Βόλο για τα πρώτα της δύο παιχνίδια στον όμιλο της στο Nations League.

Η πρόταση αυτή είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγες μέρες και το μόνο που απέμεινε ήταν η υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΟ και του δήμου Βόλου.

Κάτι τέτοιο έγινε την Πέμπτη (10/3) ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου και έτσι η Εθνική θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κύπρο ή Εσθονία και Κόσοβο στο Βόλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.