Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: La Liga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Sportingbet: La Liga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2022 10:17
Για το πρωτάθλημα Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Κάντιθ και θέλει νίκη ώστε να παραμείνει σε… τροχιά Champions League. Για τη Ligue 1 η Λιλ θα φιλοξενήσει τη Σεντ Ετιέν, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα τηςEuroLeague.Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Λιθουανία όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις, ενώ η Μονακό θα υποδεχθεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ανατολού Εφες.

Ενισχυμένες αποδόσεις στη La Liga! |21+Να παραμείνει σε… «τροχιά» Champions League

Νίκη θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο της απέναντι στην Κάντιθ, ώστε να παραμείνει στις πρώτες τέσσερις θέσεις της La Liga. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμενόνε έμεινε… νωρίς εκτός από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον ο στόχος είναι να μην χαθεί και η έξοδος στο Champions League. Μονόδρομο αποτελούν οι νίκες για τους «ροχιμπλάνκος, αγώνες με ομάδες σαν αυτούς κόντρα στην Κάντιθ, που παλεύει για την σωτηρία.

Τους τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα της Ligue 1 θα ψάξει η Λιλ που υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν. Οι «Dogues» βρίσκονται στους «16» του Champions League, γνώρισαν όμως την ήττα με 2-0 από την Τσελσι στο Λονδίνο και θα έχουν δύσκολο έργο στον επαναληπτικό την Τετάρτη. Νίκη θέλει και η Σεντ Ετιέν που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν θέλει να «μπλέξει» περεταίρω.

EuroLeague με αμέτρητα ειδικά και κορυφαίο live! |21+

Να… διατηρηθούν στην κορυφή θέλουν οι Καταλανοί

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις και θέλει την έκτη συνεχόμενη νίκη στη EuroLeague, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Λιθουανοί είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μονακό θα υποδεχθεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν εντός οκτάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις