Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν φεύγει από τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο

Δεν φεύγει από τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2013 17:01
Τα σενάρια περί ανταλλαγής του Τσάμπι Αλόνσο με τον Αντρέα Πίρλο διέψευσε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε πως ο Ισπανός χαφ είναι πολύ σημαντικός για την Ρεάλ.

Το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργηθεί φήμες πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξέταζε την περίπτωση απόκτηση του Αντρέα Πίρλο από τη Γιουβέντους με αντάλλαγμα για τη μεταγραφή τον Τσάμπι Αλόνσο.

Μάλιστα στα δημοσιεύματα γίνονταν λόγος για την πολύ καλή σχέση που έχει ο Κάρλο Αντσελότι με τον Ιταλό χαφ από την κοινή τους πορεία στη Μίλαν.

Ωστόσο ο τεχνικός της «βασίλισσας» διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονταν, τονίζοντας πως ο Αλόνσο είναι πολύ σημαντικός για την Ρεάλ και πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ανταλλαγής:

«Ο Τσάμπι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Ρεάλ και η επιστροφή του από τον τραυματισμό του είναι για μένα μεγάλη χαρά. Υπάρχουν μόνο δυο παίκτες σαν το Τσάμπι στον κόσμο. Ο ένας είναι ο Πίρλο και ο άλλος ο Τσάμπι», δήλωσε ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Παρόλα αυτά δεν έχουμε καμιά πρόθεση να προχωρήσουμε σε αυτή την ανταλλαγή με τη Γιουβέντους. Αυτές οι φήμες είναι εντελώς ανυπόστατες. Βρίσκομαι ακόμα σε επαφή με τον Αντρέα γιατί έχουμε μια πολύ καλή σχέση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.