Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάγκατ: Επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα μετά από μία δεκαετία για λογαριασμό της Χέρτα

Μάγκατ: Επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα μετά από μία δεκαετία για λογαριασμό της Χέρτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2022 15:37
Ο Φέλιξ Μάγκατ συμφώνησε να αναλάβει τον πάγκο της Χέρτα Βερολίνου με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και επιστρέφει στη Μπουντεσλίγκα έπειτα από μια δεκαετία!

Η νέα ήττα της Χέρτα Βερολίνου, αυτή τη φορά από την Γκλάντμπαχ στο Μπορούσια Παρκ (2-0) έφερε εξελίξεις στους πρωτευουσιάνους, με τη διοίκηση να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ταϊφούν Κορκούτ.

Αντικαταστάτης του ο πολύπειρος Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος συμφώνησε με την Χέρτα ως το τέλος της σεζόν και αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο 68χρονος, που στο παρελθόν έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με Μπάγερν (2) και Βόλφσμπουργκ, επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα μετά από δέκα χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε καθίσει στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ το 2012. Είχε ακολουθήσει μια μικρή αποτυχημένη θητεία στην Φούλαμ το 2014 όπου είχε παίκτη τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε δουλέψει στην Σαντόνγκ Λούνενγκ της Κίνας.

Το Γενάρη του 2020 ο Γερμανός είχε γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την προπονητική, αναλαμβάνοντας ρόλο CEO στην εταιρεία Flyeralarm Global Soccer, η οποία υποστηρίζει οικονομικά την γερμανική ομάδα Βιρτσμπούργκερ Κίκερς και την αυστριακή Αντμίρα Βάκερ. Εν τέλει αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους και στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίας του ανέφερε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η απουσία δέκα ετών από την Μπουντεσλίγκα θα κάνει διαφορά. Αν μη τι άλλο, είναι πλεονέκτημα να έχω κάνει άλλα πράγματα - έχω διευρύνει τους ορίζοντές μου και έχω μάθει πολλά. Ανυπομονώ να δω την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάγκατ.

Η Χέρτα μετράει πέντε διαδοχικές ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, όσους έχει και η 16η Στουτγκάρδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.