Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Μανωλά και Σωκράτη αλλά με το νεαρό Κουρφαλίδη

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Μανωλά και Σωκράτη αλλά με το νεαρό Κουρφαλίδη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/3/2022 15:55
Από 26 ποδοσφαιριστές αποτελούνται οι πρώτες κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

Παρά το γεγονός ότι υπολογίζονται πλέον κανονικά, δεν βρίσκονται μεταξύ των εκλεκτών ο Κώστας Μανωλάς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Η έκπληξη αφορά τον 18χρονο μέσο της Χρήστο Κουρφαλίδη ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Κάλιαρι κι έχει παίξει και τέσσερις φορές με την πρώτη ομάδα.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει και ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρόμητου ο οποίος ήταν φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Γιαννούλης και Τζόλης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.