Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάρι Κέιν: Πρώτος σκόρερ στα εκτός έδρας της Πρέμιερ Λιγκ (video)

Χάρι Κέιν: Πρώτος σκόρερ στα εκτός έδρας της Πρέμιερ Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2022 23:24
Ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπράιτον κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ σε εκτός έδρας παιχνίδια με 95 γκολ, προσπερνώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Τότεναμ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπράιτον, με τον Χάρι Κέιν να «κλειδώνει» τη νίκη της ομάδας κάνοντας το 2-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Μ’ αυτό το γκολ ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 95 γκολ σε εκτός έδρας αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, μιας και ξεπέρασε κατά ένα τον Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μάλιστα ο 28χρονος επιθετικός της Τότεναμ το πέτυχε με 139 συμμετοχές, δηλαδή 104 λιγότερες από τον Ρούνεϊ, ο οποίος χρειάστηκε 243 παιχνίδια.

Στην 3η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Άλαν Σίρερ με 85 γκολ (σε 305 παιχνίδια), στην 4η ο Φρανκ Λάμπαρντ με 85 (σε 305 παιχνίδια) και την πεντάδα κλείνει ο Άντριου Κόουλ με 83 (σε 206 παιχνίδια).

Στα αξιοσημείωτα πως ο Κέιν έφτασε συνολικά τα 243 γκολ τέρματα σ’ όλες τις διοργανώσεις με τα «σπιρούνια», έχοντας απόλυτη ισορροπία εντός και εκτός έδρας με 121 γκολ αντίστοιχα, ενώ έχει άλλο ένα που έχει σημειώσει σε ουδέτερη έδρα. Ο Άγγλος φορ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κλωτσόντας μάλιστα ένα μπουκάλι Coca Cola που πέταξαν από την εξέδρα (φώτο).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.