Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Βγήκε το δελτίο του Κριχόβιακ και είναι έτοιμος για ντεμπούτο

ΑΕΚ: Βγήκε το δελτίο του Κριχόβιακ και είναι έτοιμος για ντεμπούτο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/3/2022 19:05
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι πλέον διαθέσιμος για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (20/3, 19.30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Ο Πολωνός αμυντικός χαφ αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» της Ένωσης για την τελική ευθεία της σεζόν, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη ρωσική Κράσνονταρ, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν χρόνο και συμφώνησαν με τον έμπειρο μέσο ο οποίος βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα κι έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Πλέον το θέμα του δελτίου του λύθηκε και τυπικά και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει του αγώνα με τους «ασπρόμαυρους».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η FIFA αποφάσισε την αναστολή των συμβολαίων όλων των ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν σε ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Αυτόματα μπορούσαν να μείνουν ελεύθεροι όπως έκανε ο Κριχόβιακ ο οποίος θα παίξει τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.