Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League: Ξεχωρίζει το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά!

Champions League: Ξεχωρίζει το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/3/2022 13:24
Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το ζευγάρι που ξεχωρίζει.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια με κάποια όμως καθαρά φαβορί προέκυψαν από την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τα προημιτελικά αλλά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Τσέλσι θα βρει στον δρόμο της τη Ρεάλ Μαδρίτης του πρώην προπονητή της Κάρλο Αντσελότι στο παιχνίδι που αγωνιστικά τουλάχιστον φαίνεται να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Από εκεί και έπειτα η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μία μάχη ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς προπονητές όπως είναι ο Γκουαρδιόλα με τον Σιμεόνε.

Πιο εύκολο έργο φαίνεται να έχουν οι Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα. Βέβαια Ισπανοί και Πορτογάλοι έδειξαν στους «16» τι είναι ικανοί να κάνουν.

Τα πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 12 και 13 του ίδιου μήνα. Οι ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στις 26 και 27 Απριλίου ενώ οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός θα λάβει χώρα στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού το Σάββατο 28 Μαΐου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις:

Προημιτελικά:

Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα-Λίβερπουλ

Ημιτελικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης/Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης

Μπενφίκα-Λίβερπουλ/Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.