Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μετονομάζεται σε Άλκη Καμπανού η οδός που δολοφονήθηκε ο 19χρονος οπαδός του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Μετονομάζεται σε Άλκη Καμπανού η οδός που δολοφονήθηκε ο 19χρονος οπαδός του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/3/2022 17:07
Η οδός Γαζή στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη θα πάρει το όνομα του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου σε οπαδική επίθεση.

Την έγκριση ώστε για να μετονομαστεί η οδός στη μνήμη του άτυχου οπαδού του Άρη, έδωσε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας - Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του δήμου Θεσσαλονίκης στη σημερινή της συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Επιτροπής Ονοματοθεσίας Πέτρος Λεκάκης δήλωσε σχετικά: «Aπό την πρώτη στιγμή συμφωνήσαμε ως δημοτικό συμβούλιο πως θα πρέπει να τιμηθεί η μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε σε οπαδικό χτύπημα και ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως δήμος Θεσσαλονίκης ώστε να μείνει ζωντανή η μνήμη του Άλκη και ο συγκεκριμένος δρόμος να μας θυμίζει πως παρόμοιο περιστατικό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά».

Το αίτημα για μετονομασία της οδού είχε κατατεθεί από τον Ερασιτέχνη Άρη, που έχει αιτηθεί και τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο, με έξοδα του συλλόγου, και έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες από το δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου και τη Διεύθυνση Αστικού Σχεδιασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.