Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/3/2022 15:57
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 42.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην πέμπτη προσπάθεια που πραγματοποίησα ξεπέρασα το «μαγικό» 21. Πλησίασα πάντως αρκετά κοντά, καθώς στα επτά παιχνίδια που επέλεξα σημειώθηκαν 23 γκολ από χρυσάφι. Φυσικά δεν το βάζω κάτω και θα προσπαθήσω κι αυτήν την εβδομάδα για να πετύχω το μεγάλο στόχο.

Από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα επικεντρωθούμε στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα σε όλες τις ζώνες, ενώ είναι στη διάθεσή μας και οι φιλικές αναμετρήσεις.

Θα ξεκινήσω την 7άδα μου με το σπουδαίο αγώνα της Ιταλίας με τη Βόρεια Μακεδονία που θα διεξαχθεί στην πόλη Παλέρμο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν περιθώρια απέναντι στους Βαλκάνιους και περιμένω μία άνετη νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ.

Μερικές ώρες αργότερα, η Τζαμάικα θα αντιμετωπίσει το Ελ Σαλβαδόρ σε ματς των προκριματικών της Κεντρικής Αμερικής. Θα το βάλω στο παιχνίδι μου, αν και πρόκειται για απρόβλεπτη αναμέτρηση. Τα ξημερώματα της Παρασκευής θα παίξει και η Κολομβία με τη Βολιβία. Οι «καφετέρος» χρειάζονται νίκη με πολλά γκολ και θα αποτελέσουν την τρίτη επιλογή μου.

Οι επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις που ξεχώρισα, έχουν όλες φιλικό χαρακτήρα. Το απόγευμα της Παρασκευής η Νορβηγία θα συναντήσει τη Σλοβακία και περιμένω να έχει γκολ αυτό το παιχνίδι. Αρκετά τέρματα πετυχαίνουν συνήθως και οι Βέλγοι, οι οποίοι το Σάββατο θα παίξουν με την Ιρλανδία.

Το βράδυ του Σαββάτου θα κοντραριστεί και η Γερμανία με το Ισραήλ. Το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ δεν χαρίζεται σε κανέναν και θα ψάξει τα πολλά γκολ. Θα ολοκληρώσω τις επιλογές μου με το άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι της Ολλανδίας με τη Δανία. Αμφότερες έχουν επιθετικό στιλ και θεωρώ ότι θα πετύχουν τα γκολ που θα χρειαστώ για να φτάσω στο 21!

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία
Τζαμάικα - Ελ Σαλβαδόρ
Κολομβία - Βολιβία
Νορβηγία - Σλοβακία
Ιρλανδία - Βέλγιο
Γερμανία - Ισραήλ
Ολλανδία - Δανία


Καλή επιτυχία!