Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μπουράκ Γιλμάζ σταματά από την Εθνική Τουρκίας - «Θα βλέπω στον ύπνο μου το χαμένο πέναλτι»

Ο Μπουράκ Γιλμάζ σταματά από την Εθνική Τουρκίας - «Θα βλέπω στον ύπνο μου το χαμένο πέναλτι»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/3/2022 16:27
Ο Μπουράκ Γιλμάζ ανακοίνωσε το τέλος της διεθνής καριέρας του μετά τον αποκλεισμό της Τουρκίας από την Πορτογαλία στα μπαράζ του Μουντιάλ 2022.

Ο 37χρονος επιθετικός της Λιλ, μετά από 77 εμφανίσεις και 31 γκολ με την φανέλα της Τουρκίας έριξε την αυλαία με πικρό τρόπο, αφού μπορεί να χρίστηκε σκόρερ βάζοντας ξανά την ομάδα του στο «κόλπο» της πρόκρισης, όταν μείωσε σε 2-1 στο 65', αλλά στο 85' αστόχησε σε πέναλτι για την ισοφάριση με το τελικό 3-1 να έρχεται λίγο αργότερα για τους Πορτογάλους.



Στις δηλώσεις του μετά το ματς ανακοίνωσε την απόφασή του τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πώς δεν σκόραρα, είμαι ακόμα σε σοκ. Αναστατώσαμε τη χώρα μας. Συγγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Αυτή ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω σε ένα Μουντιάλ.

Όταν πήραμε το πέναλτι είπα στον εαυτό μου πως είναι ένα σίγουρο γκολ. Άρχισα ήδη να σκέφτομαι το μετά. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το χάσω. Συγγνώμη, θα σκοράρω αυτό το πέναλτι κάθε βράδυ της ζωής μου στα όνειρά μου.

Δεν θα ήθελα να τα παρατήσω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συνεχίσω. Ευχαριστώ τους προπονητές μου. Η απόφασή μου να σταματήσω δεν είναι συναισθηματική, αλλά με βάση τη λογική. Αν προκύψουν ακραία δύσκολες καταστάσεις, τότε θα βοηθήσω.

Η απόφασή μου δεν είναι αποτέλεσμα απογοήτευσης, ούτε πρόκειται για το πέναλτι. Πρέπει να δώσουμε τη σκυτάλη στη νέα γενιά. Αυτό είναι το σωστό και νομίζω πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο από εδώ και πέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.