Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαπόρτα: «Δεν σχεδιάζουμε την επιστροφή Μέσι, δεν θα ξοδέψουμε τόσα για Χάαλαντ, Εμπαπέ»

Λαπόρτα: «Δεν σχεδιάζουμε την επιστροφή Μέσι, δεν θα ξοδέψουμε τόσα για Χάαλαντ, Εμπαπέ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/3/2022 09:52
Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε για όλους και για όλα σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση στην ομάδα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν τον Μέσι να επιστρέφει στη Βαρκελώνη καθώς ο θρύλος των «μπλαουγκράνα» δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο Παρίσι.

Ο Λαπόρτα μιλώντας στον καταλανικό σταθμό RAC1 έβαλε τέλος, τουλάχιστον για την ώρα, σε τέτοιου είδους σενάρια ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Χάαλαντ, Εμπάπέ, Λεβαντόφσκι.

«Δεν υπάρχει συζήτηση με τον Μέσι για πιθανή επιστροφή του. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε καν σκεφτεί μία τέτοια πιθανότητα. Ο Λίο είναι ο Λίο, είναι ο καλύτερος αλλά αυτού του είδους η συμφωνία δεν είναι στα πλάνα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λαπόρτα.

«Ο Χάαλαντ ή ο Εμπαπέ στην Μπάρτσα; Οι συνθήκες οι οποίες έχουν ακουστεί, δεν πρόκειται ποτέ να ξοδέψουμε τόσα γι' αυτές τις περιπτώσεις. Τους βλέπω και τους δύο μακριά από την ομάδα. Για τον Λεβαντόφσκι και τον Σαλάχ, όλοι οι μεγάλοι παίκτες θέλουν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους, το κλαμπ θα μου πει πως δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις.

Έχουμε προχωρήσει σε δύο μεταγραφές, ενός μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τα ονόματα τους»
, επισήμανε ο Λαπόρτα, εννοώντας προφανώς τον Φρανκ Κεσιέ και τον Αντρέας Κρίστενσεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.