Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga!

Sportingbet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/4/2022 00:04
Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα απόψε μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Για τη Bundesliga, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Κολωνία. Η 33 η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Build A Bet* στη Bundesliga! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Μάχη» για την… εξάδα

Για την 28 η αγωνιστική της Bundesliga η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την απόσταση από την έκτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης σεζόν. Η τελευταία νίκη της Κολωνίας επί της Ουνιόν Βερολίνου καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2014 για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.EuroLeague σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ματς… πρωτοπόρων

Το τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της EuroLeague δίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, υποδέχονται την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια τους να τερματίσουν στη δεύτερη θέση ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή διασταύρωση στη φάση των «8». Την Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί η Αναντολού Εφές. Η τούρκικη ομάδα έχει στόχο να παραμείνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Γερμανοί θα δώσουν μάχη στα εναπομείναντα παιχνίδια για την είσοδο τους στην οκτάδα.

Στο Μόναχο θα αναμετρηθούν η Μπάγερν με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις μια νίκη παραπάνω από τους Σέρβους, συνεπώς αμφότεροι θα τα δώσουν όλα στο σημερινό παιχνίδι.

Την είσοδο στην πρώτη οκτάδα ελπίζει και η Μπασκόνια που υποδέχεται την αδιάφορη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Βάσκοι απέχουν μία νίκη από την όγδοη θέση και θα κάνουν τα πάντα για να μειώσουν την απόσταση κόντρα στους Λιθουανούς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις