Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2022 18:00
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 42.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην τελευταία απόπειρα για τα 21 γκολ οι ομάδες της επιλογής μου το… παράκαναν, σημειώνοντας 26 τέρματα. Φυσικά αν είναι να χάνουμε, ας γίνεται με γκολ και θέαμα και όχι με κολλύρια για τα μάτια.

Ξεκινάμε τη νέα προσπάθεια από την αγαπημένη Πρέμιερ Λιγκ και το Μπράτον-Νοριτς. Ντέρμπι ντεφορμέ ομάδων, πάντα με επιθετική φιλοσοφία οι «γλάροι» ενώ τα «καναρίνια» έχουν ανάγκη τη νίκη και δεν θα κάτσουν στην άμυνα.

Και από τον αγγλικό νότο μεταβαίνουμε στην Ρώμη για το Λάτσιο-Σασσουόλο. Σύγκρουση ομάδων με επιθετική φιλοσοφία, δύσκολα το ματς θα μείνει στα λίγα γκολ, εξ ου και το όβερ στο 1.50. Και από το «Ολίμπικο» πηγαίνουμε στο Βίγκο για το Θέλτα – Ρεάλ, όπου η «βασίλισσα» θα ψάξει ξέσπασμα μετά την τεσσάρα στο «κλάσικο» από την Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα στο Βέλγιο γίνεται το Μαλίν – Κορτράικ και θα μπει στην επτάδα μας, με τους γηπεδούχους να παίζουν επιθετικά στα τελευταία ματς, ενώ η Κόρτραϊκ δεν έχει κάτι να χάσει.

Θα κλείσουμε το Σάββατο με δύο ολλανδικά ματς. Πρώτη επιλογή το Τβέντε – Αϊντχόβεν, με τα ματς της PSV να εγγυόνται γκολ, και δεύτερη το Βάαλβαϊκ – Ουτρέχτη, το οποίο έχει παράδοση σε όβερ, ενώ το στυλ των δύο ομάδων μας προειδεάζει για ανοιχτό παιχνίδι.

Θα κλείσουμε την επτάδα με τη κυριακάτικη ματσάρα της Βαρκελώνης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Φουλ του όβερ οι Καταλανοί, φουλ του Under οι Ανδαλουσιάνοι, στοχεύουμε η μπίλια να κάτσει κάπου στη μέση.
Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Μπράιτον – Νόριτς
Λάτσιο – Σασσουόλο
Θέλτα – Ρεάλ
Μάλιν - Κορτράικ
Τβέντε - Αιντχόβεν
Βάαλβαϊκ - Ουτρέχτη
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη

Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».