Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει χρόνο στην Πόρτο Β' ο Σεμέδο

Παίρνει χρόνο στην Πόρτο Β' ο Σεμέδο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/4/2022 20:47
Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τη Δευτέρα (4/4) παίζει σε αγώνα της Πόρτο Β' κόντρα στη Βαρζίμ για τη δεύτερη κατηγορία.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ μετακόμισε στην πατρίδα του τον περασμένο Γενάρη για λογαριασμό των «δράκων», με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα κρίνεται άσχημη. Αρχικά έφτασε βαρύτερος κι ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής.

Στο πρωτάθλημα δεν έχει πατήσει χορτάρι ούτε για ένα δευτερόλεπτο και η μοναδική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα είναι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λυών στο «Ντραγκάο» για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η παρουσία του κόστισε την ήττα στους Πορτογάλους, καθώς ήταν εκείνος που δεν έπαιξε σωστά το τεχνητό οφσάιντ και οι Γάλλοι νίκησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Πακετά, παίρνοντας και την πρόκριση στη συνέχεια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Είναι φανερό ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν εμπιστεύεται τον Σεμέδο και γι' αυτόν το λόγο τον άφησε εκτός αποστολής για το αποψινό (4/4, 22.15) εντός έδρας παιχνίδι με τη Σάντα Κλάρα για την Πριμέιρα Λίγκα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σεμέδο παίζει βασικό υπό τις οδηγίες του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Αντόνιο Φόλια, στο ματς της Πόρτο Β' με τη Βαρζίμ για τη δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο στόχος είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το προσεχές καλοκαίρι ενδεχομένως να εξεταστεί η απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, αλλά σε ποσό μικρότερο από τα 5.500.000 ευρώ που προβλέπει η σχετική συμφωνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.