Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/4/2022 10:35
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην έβδομη προσπάθεια που πραγματοποίησα έμεινα μακριά από το στόχο του «μαγικού» 21, καθώς στα επτά ματς που επέλεξα σημειώθηκαν συνολικά 26 γκολ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ξεσπάει στη Λοριάν στο τελευταίο χρονικά ματς.

Το... ταξίδι αυτής της εβδομάδας θα ξεκινήσει από τη Γερμανία κι από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί θα έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν στον αγώνα τους για την Μπουντεσλίγκα.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Λονδίνο για τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπράιτον, με τους «κανονιέρηδες» να προέρχονται από «βαριά» ήττα και να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το απόγευμα του Σαββάτου ξεχωρίσαμε και τον αγώνα της Άστον Βίλα με την Τότεναμ, καθώς πιστεύουμε ότι θα έχει γκολ.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε, καθώς η «Βασίλισσα» θα προσπαθήσει να αποφύγει την «γκέλα», ανάμεσα στους δύο αγώνες της με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για την Κυριακή, θα παίξουμε... μπάλα στα ιταλικά γήπεδα με τους αγώνες της Νάπολι με τη Φιορεντίνα και της Σασουόλο με την Αταλάντα. Θα κλείσω με το αγαπημένο μου πορτογαλικό παιχνίδι και τη «μάχη» της Γκιμαράες με την Πόρτο, ελπίζοντας ότι στις όχθες του ποταμού Μίνιο θα σημειωθεί το 21ο γκολ που θα το πανηγυρίσω όπου κι αν βρίσκομαι.

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα
Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ
Άρσεναλ - Μπράιτον
Άστον Βίλα - Τότεναμ
Ρέαλ Μαδρίτης - Χετάφε
Νάπολι - Φιορεντίνα
Σασουόλο - Αταλάντα
Γκιμαράες - Πόρτο


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».