Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Αναστασίου

Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Αναστασίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2022 20:10
Προπονητής του Παναιτωλικού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλον ένα χρόνο.

Ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε απόλυτα πετυχημένη σεζόν στη φετινή Super League Interwetten υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ανατασίου, εξασφαλίζοντας χωρίς προβλήματα την παραμονή στην κατηγορία και μάλιστα τα κατάφερε παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Πρώτος στόχος της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τη νέα σεζόν. Αυτή επιτεύχτηκε, με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.