Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κορυφαίο Live Στοίχημα στη La Liga!

Sportingbet: Κορυφαίο Live Στοίχημα στη La Liga!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/4/2022 00:31
Τη νίκη που θα την διατηρήσει σε… τροχιά Champions League, θέλει να πάρει η Σεβίλλη κόντρα στην Γρανάδα. Αντίδραση μετά την συντριβή από τη Λειψία, καλείται να βγάλει η Ντόρτμουντ στην έδρα της Στουτγκάρδης.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Όλα για την επιστροφή στις επιτυχίες

Η Σεβίλλη μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ισοβαθμεί πλέον στους 47 βαθμούς με τους Καταλανούς, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Βρίσκεται στην 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga και ψάχνει κόντρα στην Γρανάδα το «τρίποντο», που θα την διατηρήσει στις θέσεις που δίνουν έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν! Μόλις στο -4 από τους Σεβιγιάνους βρίσκεται η Μπέτις, που θέλει να πιέσει για να προσπεράσει την «αιώνια» αντίπαλο της. Αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αναζητούν οι φιλοξενούμενοι.La Liga σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Να… βγάλει αντίδραση

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ντόρτμουντ υπέστη «βαριά» ήττα και μάλιστα εντός έδρας με 4- 1 από τη Λειψία. Απόψε η ομάδα από την Βεστφαλία καλείται να… βγάλει αντίδραση στην έδρα της Στουτγκάρδης και να επιστρέψει στη βάση της με το «διπλό». Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού και κάθε βαθμός που συγκεντρώνουν αποκτά άλλη αξία στην προσπάθεια που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία!

Premier League με αμέτρητες αγορές! |21+

Η δράση του Σαββατοκύριακου

Διήμερο… φωτιά είναι αυτό που ξεκινά αύριο. Από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στην Premier League. Το απόγευμα της Κυριακής η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο γήπεδο της τη Λίβερπουλ! Σπουδαίες αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με… φόντο την 3 η θέση, την ώρα που «ανοικτή» παραμένει η υπόθεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη Serie A!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις