Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/4/2022 14:10
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο, το έβδομο δηλαδή, όπου στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν κοντά στο μαγικό «21» όμως η Παρί Σεν Ζερμέν "φιλοδώρησε" με 5 γκολ την Λοριάν και έτσι έφτασα στα...25.

Προφανώς και δεν θα σταματήσει όμως η προσπάθεια και έτσι αυτή τη φορά θα ξεκινήσω από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Λιντς το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγο νωρίτερα η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Άουκγκσμπουργκ και θα ψάξει ένα ξέσπασμα μετά την ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Βιγιαρεάλ και θα βάλω το παιχνίδι στο δελτίο. Στο ίδιο πρωτάθλημα λίγο αργότερα θα επιλέξω το ντέρμπι του Βερολίνου όπου Χέρτα και Ουνιόν θέλουν τη νίκη.

Το βράδυ του Σαββάτου Κλερμόν και Παρί Σεν Ζερμέν έρχονται αντιμέτωπες και μπορεί ο Εμπαπέ και η παρέα του να με "πλήγωσαν" την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τώρα θα πάω και πάλι μαζί τους.

Λίγο πιο δίπλα και συγκεκριμένα στην Ολλανδία ο Άγιαξ υποδέχεται τη Σπάρτα Ρότερνταμ, παιχνίδι που υπόσχεται γκολ και θα είναι άλλη μία επιλογή για εμένα. Στο γειτονικό Βέλγιο Έουπεν και Οστάνδη θα αποτελέσουν την 6η μου επιλογή ενώ το βράδυ της Κυριακής θα κλείσω με δύο ομάδες που τους αρέσει να επιτίθονται, δηλαδή τις Λειψία και Χόφενχαϊμ.
Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη
Γουότφορντ-Λιντς
Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ
Χέρτα Βερολίνου-Ουνιόν Βερολίνου
Έουπεν-Οστάνδη
Άγιαξ-Σπάρτα Ρότερνταμ
Κλερμόν-Παρί Σεν Ζερμέν
Λειψία-Χόφενχαϊμ

Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».