Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημη η επιστροφή Βόβορα στον Παναθηναϊκό

Επίσημη η επιστροφή Βόβορα στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2022 13:40
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα ως προπονητή της ομάδας ως το φινάλε της σεζόν.

Ο 45χρονος τεχνικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Πρίφτη και επιστρέφει στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του τον Ιανουάριο του 2021. Την φετινή σεζόν εργάστηκε για τρεις μήνες στην Ντεμπρετσένι της Ουγγαρίας από την οποία όμως αποχώρησε.

Βοηθός του Βόβορα αναλαμβάνει ο Χρήστος Σερέλης ο οποίος και αποχωρεί από το Λάυριο προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό team των πρασίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.