Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καβαλίερς – Χοκς με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Καβαλίερς – Χοκς με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/4/2022 12:49
Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.Από εκεί και πέρα, στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (15/04) ξεχωρίζει η κομβικής σημασίας αναμέτρηση ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Μπέτις. Στο Pamestoixima.gr ζεις τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα**, αλλά και με Live Streaming*, όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Δράση έχουμε και στο play in tournament του NBA. Οι Καβαλίερς παίζουν με τους Χοκς για μια θέση στα playoffs και στο Pamestoixima.gr ζεις τη δράση του συγκεκριμένου αγώνα με 0% γκανιότα**, πολλά special bets παικτών, αλλά και Live Streaming*, όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη!

ΟΛΟΙ οι αγώνες του NBA με Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν. **Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».