Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στις 21/5 ανακοινώνει την απόφασή του για το μέλλον του ο Εμπαπέ

Στις 21/5 ανακοινώνει την απόφασή του για το μέλλον του ο Εμπαπέ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/4/2022 15:26
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα του ποδοσφαιρικού πλανήτη το οποίο μένει ελεύθερο στο φινάλε της σεζόν και σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca» θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για το μέλλον του στις 21/5.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει μπει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να θέλει να «χτίσει» το μέλλον του πάνω στον 23χρονο επιθετικό.

Και φέτος πραγματοποιεί μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Παρί, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος για δέκατη φορά στην ιστορία της, σημειώνοντας έως τώρα 22 γκολ, επίδοση που τον φέρνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκάλυψε τη Δευτέρα (25/4) ότι ο Εμπαπέ έχει ενημερώσει πως θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του στις 21/5, αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν στη Γαλλία.

Αρχικά η Ρεάλ έμοιαζε το ακλόνητο φαβορί για να τον αποκτήσει, όμως η Παρί έχει κάνει ρελάνς με πρόταση «μαμούθ» και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση του Εμπαπέ, σ' ένα σίριαλ πάντως που έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι τίτλοι τέλους στη συγκεκριμένη υπόθεση θα πέσουν στις 21/5 και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.