Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη και Πούγγουρα με Λαμία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη και Πούγγουρα με Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2022 15:07
Χωρίς τους Κουρμπέλη και Πούγγουρα θα ταξιδέψει στην Λαμία ο Παναθηναϊκός για το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης (26/4) στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία (27/4, 18.00, ΔΑΚ Λαμίας).

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω ενός χτυπήματος που δημιούργησε αιμάτωμα στον μηρό, ενώ θεραπεία λόγω σύσπασης στη μέση έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο φορ Μακέντα που είχε λείψει και στο πρώτο ματς. Ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα ανακατέψει σε μεγάλο βαθμό την τράπουλα σε σχέση με το πρώτο ματς παρότι ακολουθεί το κομβικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη για τα πλει-οφ του πρωταθλήματος.

Προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα έχουν οι εξής: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ, Κώτσιρας στα δύο άκρα της άμυνας και Βέλεθ, Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή, Αϊτόρ, Παλάσιος στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μαουρίσιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.