Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: «Σφράγισαν» την πρωτιά Βέροια και Λεβαδειακός - Πότε θα γίνουν τα μπαράζ (video)

Super League 2: «Σφράγισαν» την πρωτιά Βέροια και Λεβαδειακός - Πότε θα γίνουν τα μπαράζ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2022 18:15
Βέροια και Λεβαδειακός εξασφάλισαν την πρωτιά σε Βόρειο και Νότιο όμιλο αντίστοιχα και πλέον θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League σε διπλές αναμετρήσεις.

Στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο στη Super League 2 έφτασαν σήμερα (27/4) Βέροια και Λεβαδειακός και πλέον οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν μεταξύ τους για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η Βέροια πέρασε με 3-1 από την έδρα του Θεσπρωτού, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος με τους Πασά (10’), Κουατένγκ (21’) και Μούργο. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 64’ ο Κωνσταντίνου με πέναλτι.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 του Καραϊσκάκη εκτός έδρας χάρη στα δύο πολύ γρήγορα γκολ του Μυτίδη (2’, 4’) και αυτό του Τσάπρα στο 59’.

Όσον αφορά τους διπλούς αγώνες μπαράζ, κατά πάσα πιθανότητα οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 8 και 15 Μαΐου. Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την Super League 1 ενώ ο χαμένος θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω νέου διπλού μπαράζ απέναντι σε Λαμία ή Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα στιγμιότυπα του Θεσπρωτός - Βέροια:



Τα στιγμιότυπα του ΑΕ Καραϊσκάκης- Λεβαδειακός:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.