Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για να προλάβει τον Άρη ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για να προλάβει τον Άρη ο Μπρινιόλι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/4/2022 15:33
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (1/5, 19.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Ο Ιταλός γκολκίπερ ένιωσε ενοχλήσεις στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των «πράσινων» και της Λαμίας στην πόλη της Φθιώτιδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά κι αποδείχθηκε ότι αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στα πλευρά.

Μένει να φανεί αν ο έμπειρος τερματοφύλακας θα κατορθώσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τις δύο προσεχείς ημέρες κι αν θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον κρίσιμο αγώνα με τους «κίτρινους».

Σε αντίθετη περίπτωση, τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης ο οποίος κάθεται στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια, έπειτα από τα σοβαρά λάθη που έκανε στο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Παράλληλα ένα μικρό πρόβλημα στην ποδοκνημική ταλαιπωρεί και τον Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό αμυντικό χαφ πάντως να προλαβαίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.