Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Kύπελλο Ελλάδας: Σχέδιο για τελικό με 40.0000 φιλάθλους στις κερκίδες κάνει η ΕΠΟ

Kύπελλο Ελλάδας: Σχέδιο για τελικό με 40.0000 φιλάθλους στις κερκίδες κάνει η ΕΠΟ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/4/2022 20:00
Το στέλεχος της ΕΠΟ, Κώστας Νίκας, αποκάλυψε σε δηλώσεις του το πλάνο της ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαΐου.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη, ο κ. Νίκας είπε πως ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα θα αποφασιστεί στις 10 Μαΐου, ενώ δεν έκρυψε πως η ΕΠΟ θέλει να μετατρέψει σε γιορτή του ποδοσφαίρου την αναμέτρηση, έχοντας πάνω από 40.000 φιλάθλους στο γήπεδο.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Νίκας:

Το σχέδιο της ΕΠΟ για τον τελικό: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες. Γηπεδούχος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Η πρόταση μας θα είναι να γεμίσει το γήπεδο και να αξιοποιηθεί σε ένα ποσοστό κοντά στις 40.000 του γηπέδου από φιλάθλους. Βλέπουμε στο εξωτερικό γεμάτα γήπεδα, χωρίς μάσκες και χωρίς περιορισμούς, γιατί όχι και εδώ; Θα γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου μετά την εποχή του κορονοϊού. Θα έχουμε dj πριν και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και θα έχουμε τραγουδιστή και cheerleaders με χορευτικά»

Το πότε θα υπάρξουν νεότερα: «Ερωτηματικά μπορούμε να έχουμε μόνο με την Κυβέρνηση. Εάν θέλει η Αστυνομία μπορεί να μην ανοίξει μύτη και μέχρι τις 10 Μαΐου θα ξέρουμε πόσα εισιτήρια θα έχουν οι ομάδες και ενώ 5.000 θα πάρει η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες, Ενώσεις, Υπουργούς και τους φορείς που χρειάζεται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.