Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Μέσα ο Ιτούρμπε ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Μέσα ο Ιτούρμπε ενόψει Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/4/2022 19:57
Ακόμα ένα ευχάριστο νέο στον Άρη, καθώς μετά την επιστροφή του Σάσα στις προπονήσεις, δήλωσε «παρών» και ο Χουάν Ιτούρμπε, ενόψει του κυριακάτικου (1/5, 19.00), εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Ο έμπειρος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση όμως πλέον είναι απόλυτα υγιής κι έχει τεθεί στη διάθεση του Χέρμαν Μπούργος.

Μάλιστα ο Αργεντινός προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Σάσα, κάτι που σημαίνει ότι οι λύσεις πια είναι αρκετές.

Ο Άρης θα πάει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ψάχνοντας ένα «διπλό» μέσω του οποίου θα «αγκαλιάσει» την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, παραμένοντας πάντως φαβορί ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, μια και προπορεύεται στη βαθμολογία.

Η ενημέρωση των «κίτρινων» αναφέρει:

«Με τον Χουάν Ιτούρμπε να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής και κινητικότητας στο πρώτο κομμάτι και παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους στο δεύτερο.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (6η Αγωνιστική) με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/05, 19:00)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.