Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με αρκετές απουσίες κόντρα στην Αλμερία η Ρεάλ

Με αρκετές απουσίες κόντρα στην Αλμερία η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2013 18:13
Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει την Αλμερία στην αυριανή της αναμέτρηση η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως οι Ντι Μαρία, Μαρσέλο, Βαράν, Κοεντράο και φυσικά ο Κεντίρα που χάνει τη σεζόν, δεν θα βρίσκονται στην αποστολή.

Μετά τη Μπαρτσελόνα, καταστροφική ήταν και για την Ρεάλ η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, καθώς αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν προβλήματα, με αποκορύφωμα τον Σάμι Κεντίρα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο φιλικό της Γερμανίας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε πως στο παιχνίδι με την Αλμερία δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Ντι Μαρία , Μαρσέλο, Βαράν και Κοεντράο, ενώ τα έβαλε με την Ισπανική ομοσπονδία για τα μεγάλα ταξίδια που έκανε η «φούρια ρόχα» προκειμένου να αντιμετωπίσει Ισημερινή Γουινέα και Νότια Αφρική:

«Νομίζω πως η απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας δεν ήταν καλή, επειδή οι παίκτες έμειναν τρεις νύχτες σε ένα αεροπλάνο. Είμαστε τυχεροί που δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια εθνικών ομάδων μέχρι τον Μάρτιο. Η Μπαρτσελόνα ήταν άτυχη με τον Βαλντές. Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση για να αποφεύγονται οι τραυματισμοί».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως πιθανότατα να χρησιμοποιήσει στο ίδιο σχήμα τον Τσάβι Αλόνσο και τον Ιγιαραμέντι, ενώ αναφέρθηκε και στον Καζεμίρο:

«Οι Ιγιαραμέντι και Τσάμπι μπορούν να παίξουν μαζί. Έχουν παίξει πολλές φορές μόνοι τους στο κέντρο και δεν υπήρχε πρόβλημα. Ο Καζεμίρο δεν έχει αγωνιστεί από τον Σεπτέμβρη, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει κίνητρο. Ίσως τον χρησιμοποιήσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.