Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Βασίλισσα» φόρεσε ξανά το στέμμα της!

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Βασίλισσα» φόρεσε ξανά το στέμμα της!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/4/2022 19:18
Την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία διέλυσε 4-0 την Εσπανιόλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κι επέστρεψε στο θρόνο της, μετά το περσινό «διάλειμμα» και την κατάκτηση του τίτλου από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, οι «μπλάνκος» έφτασαν σε άνετη επικράτηση κόντρα στους Καταλανούς χάρη σε δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 33' και το 43' κι άλλα δύο στην επανάληψη από τον Ασένσιο στο 55' κι από τον Μπενζεμά στο 81'.

Βέβαια οι πανηγυρισμοί δεν θα κρατήσουν πολύ για τη «Βασίλισσα», καθώς την προσεχή Τρίτη (3/5) θα παίξει εντός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι, σε επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 4-3 του πρώτου ματς στο «Έτιχαντ» για να τσεκάρει το εισιτήριό της για τον τελικό του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με 35 κατακτήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί με 26.

Παράλληλα, τεράστιο είναι το επίτευγμα και του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που κατακτά το πρωτάθλημα σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, κάτι που ουδείς στο παρελθόν είχε καταφέρει!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.