Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ για το σενάριο αλλαγής μέρας του τελικού: «Δεν θα δεχθούμε ούτε ως υπόνοια συζήτησης κάτι τέτοιο»

ΠΑΟΚ για το σενάριο αλλαγής μέρας του τελικού: «Δεν θα δεχθούμε ούτε ως υπόνοια συζήτησης κάτι τέτοιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2022 16:16
Ο ΠΑΟΚ με επιστολή του στην ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ διεξάγεται ίδια μέρα και ώρα (21/5, 20:00) με τον τελικό της Euroleague, ωστόσο παρά το αίτημα της Cosmote TV για αλλαγή ώρας, η ΕΠΟ εμφανίστηκε αρνητική σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της αναφέροντας πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης την αλλαγή ημέρας του τελικού.

Αναλυτικά αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με φημολογία που αναπτύχθηκε σε διάφορα ΜΜΕ για πιθανή αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.