Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ημιτελικά του Madrid Open ο Τσιτσιπάς, «λύγισε» τον Ρούμπλεφ (video)

Στα ημιτελικά του Madrid Open ο Τσιτσιπάς, «λύγισε» τον Ρούμπλεφ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2022 23:30
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ (6-3, 2-6, 6-4) τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στους «4» του Madrid Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-3, 2-6, 6-4 τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο 1000ρι της Μαδρίτης, εκεί όπου το Σάββατο (7/5, 22:00) θα παίξει με τον περσινό νικητή Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 23χρονος πήρε το πρώτο σετ με 6-3, εκμεταλλευόμενος το πολύ δυνατό του ξεκίνημα, μιας και προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας break και έκτοτε κράτησε το σερβίς του. Στο δεύτερο σετ ο Ρούμπλεφ έκανε την αντεπίθεση του και το κατέκτησε εύκολα με 6-2, κάνοντας δύο μπρέικ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Τσιτισπάς πιέστηκε αλλά κράτησε το σερβίς του κάνοντας το 2-1 και εν συνεχεία απείλησε με μπρέικ, όμως ο Ρούμπλεφ άντεξε την πίεση και προηγήθηκε με 4-3. Ο Στέφανος με love game ισοφάρισε σε 4-4 και έκτοτε πέτυχε το μπρέικ παίρνοντας προβάδισμα με 5-4. Εν συνεχεία ο Έλληνας τενίστας σέρβιρε για το παιχνίδι, ο Ρούμπλεφ έφτασε διπλό μπρέικ πόιντ όμως ο «Στεφ» τα «έσβησε», έφτασε σε μάιντς πόιντ και έκλεισε το σετ με 6-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.