Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω το θυμό των οπαδών»

Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω το θυμό των οπαδών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2022 00:11
Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε απογοητευμένος για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν προβλέψιμη και κακή και πως καταλαβαίνει το θυμό των οπαδών.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκλεισε τη χρονιά χωρίς νίκη κόντρα στους «πράσινους» (0-2-2).

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αποδοκίμασε τους γηπεδούχους με το σφύριγμα της λήξης και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε πως καταλαβαίνει το θυμό:

Ήταν παιχνίδι κακής ποιότητας εκ μέρους μας. Το παιχνίδι μας ήταν προβλέψιμο και αργό. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλά δομημένος, είχε αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στις πάσες του. Εμείς λίγα πράγματα. Κάναμε μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Γκάρι και από εκεί και πέρα πρακτικά τίποτα. Φυσικά και θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν παίξαμε καλά και καταλαβαίνω τον θυμό των οπαδών. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το γόητρό μας, δεν μας το αναιρεί αυτή η ήττα. Πήραμε το πρωτάθλημα. Θέλαμε όμως τη νίκη για να την αφιερώσουμε στους οπαδούς μας. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.