Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Επιτέλους μπορώ να ανασάνω» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Επιτέλους μπορώ να ανασάνω» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/5/2022 23:15
Χαρούμενος και ανακουφισμένος δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την εξασφάλιση της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον Παναθηναϊκό ύστερα από 5 χρόνια.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε ακόμα και για την αποθέωση που δέχθηκε από τον κόσμο της ομάδας, αρνούμενος φυσικά οποιαδήποτε σύγκριση με τον «θρυλικό» κόουτς της ομάδας μπάσκετ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθιά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε», ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

«Αυτό που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στο Παναθηναϊκο, κανείς δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ καμία σύγκριση μαζί του. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν, που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη. Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, στο τέλος, να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Σίγουρα, αυτό προϋποθέτει πολύ περισσότερη δουλειά, όμως για όλους είναι η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή του πρωταθλήματος».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.