Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φεύγει από την Ρεάλ ο Μπέιλ, πιθανό να γυρίσει Αγγλία»

«Φεύγει από την Ρεάλ ο Μπέιλ, πιθανό να γυρίσει Αγγλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2022 19:45
Ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ επιβεβαίωσε ότι ο Ουαλός άσος θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και χαρακτήρισε ως πιθανή την επιστροφή του στην Αγγλία, αν και ξεκαθάρισε πως το μέλλον του θα κριθεί από το αν η Ουαλία θα προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ξένο σώμα στην Ρεάλ Μαδρίτης και μετράει αντίστροφα προκειμένου να αποχωρήσει από την «βασίλισσα». Ο 32χρονος, που σημείωσε μόλις 5 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα (1 γκολ), μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ισπανίας και σύμφωνα με τον ατζέντη του θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία. Ο τελευταίος πάντως υπογράμμισε πως όλα θα εξαρτηθούν από το αν η Εθνική Ουαλίας προκριθεί στο Μουντιάλ.

«Ο Γκάρεθ θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιστροφή του στην Αγγλία είναι πιθανή πιστεύω όμως το μέλλον του τώρα εξαρτιέται από την Εθνική Ουαλία και τους αγώνες της στα μπαράζ του Μουντιάλ. Μετά θα πάρουμε απόφαση που ίσως εξαρτηθεί από τη συμμετοχή της Ουαλίας στο Μουντιάλ», δήλωσε ο ατζέντης του, Μπαρνέτ στη «Diário Record».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.