Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς ως το 2024 στον Παναθηναϊκό!

Γιοβάνοβιτς ως το 2024 στον Παναθηναϊκό!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/5/2022 18:27
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ως το καλοκαίρι του 2024 καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός ήρθε το καλοκαίρι του 2021 στους «πράσινους» και τη φετινή χρονιά παρουσίασε ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο κέρδισε και πάλι τη συμμετοχή του σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, η παραμονή του βέβαια θεωρούνταν κάτι παραπάνω από δεδομένη και πλέον έγινε με τον πιο επίσημο τρόπο καθώς ο 60χρονος προπονητής έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.