Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Βούρο του ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Βούρο του ΟΦΗ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/5/2022 14:24
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Πραξιτέλης Βούρος, με τις πιθανές εξελίξεις να αναμένονται μετά τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (21/5, 20.00).

Ο 27χρονος σέντερ μπακ πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν και μετά από συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων που πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΟΦΗ, το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα για ακόμα μία σεζόν με τους Κρητικούς.

Στο «τριφύλλι» φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, ψάχνοντας συμπληρωματικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας και θέλοντας παράλληλα να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο.

Από τη στιγμή πάντως που ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, τότε είναι δεδομένο ότι για να μετακομίσει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά μόνο ο ίδιος αλλά και η ομάδα του.

Επιπλέον ο Βούρος δεν αποτελεί το μοναδικό παίκτη ομάδας της Super League Interwetten ο οποίος βρίσκεται στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού.

Όλες οι εξελίξεις πάντως αναμένονται σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «πράσινους» αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η επέκταση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.