Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με 630+ αγορές και 0% γκανιότα*

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με 630+ αγορές και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/5/2022 13:20
Ώρα τίτλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (20:00) να παλεύουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τη χρονιά, που ήδη τους έχει δώσει το εισιτήριο της ευρωπαϊκής επιστροφής. Αλλά και σημαντική αγωνιστική εξέλιξη χάρη στη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πλέον, τους δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψουν στους τίτλους ύστερα από το 2014, όταν είχαν επικρατήσει στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στο ίδιο γήπεδο.

Βέβαια έκτοτε, ο «δικέφαλος του Βορρά» εξελίσσεται σε μάστερ της διοργάνωσης! Αυτή θα είναι η πέμπτη παρουσία του σε τελικό την τελευταία εξαετία, έχοντας το απόλυτο στις προηγούμενες προσπάθειές του κόντρα στην ΑΕΚ (2017,2018, 2019) και πέρσι με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλοντας να κρατήσει στα… κόκκινα τους παίκτες του, τους τονίζει πως αν τα καταφέρουν η χρονιά θα είναι ιστορική σε συνδυασμό με την πορεία στο Conference League.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1:2.90 X:3.25 2:2.80

Oι δύο ομάδες έρχονται από το μεταξύ τους παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, που βρήκε τον «δικέφαλο» νικητή στην Τούμπα (2-0). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «ασπρόμαυρων» ύστερα από 11 ματς (0-4-7), ενώ για τους «πράσινους» ήταν η πρώτη ήττα ύστερα από 13 παιχνίδια (9-4-1 πλέον το σερί τους).

Όσον αφορά την παράδοση, φέτος έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ να μετράει τρεις νίκες και τον Παναθηναϊκό μία. Σε τελικούς Κυπέλλου αυτή θα είναι η πέμπτη συνάντησή τους. Εκεί το πάνω χέρι έχει το «Τριφύλλι» έχοντας τρεις κατακτήσεις, έναντι δύο των Θεσσαλονικέων.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.