Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Λεονάρντο, ο Εμπαπέ θα έχει λόγο για το διάδοχό του

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Λεονάρντο, ο Εμπαπέ θα έχει λόγο για το διάδοχό του

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/5/2022 16:30
Παρελθόν αποτελεί για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λεονάρντο, έχοντας αποτύχει πλήρως ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Από το 2019 όταν κι επέστρεψε στο Παρίσι ως τεχνικός διευθυντής, ο 53χρονος Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να πείσει σε καμία περίπτωση με το έργο του το οποίο και κρίθηκε αποτυχημένο.

Μεταξύ των λαθών του και των κάκιστων επιλογών ήταν η απόφαση της απομάκρυνσης του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία, το Δεκέμβριο του 2020, για να προσληφθεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Όπως έγινε γνωστό μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «L' Equipe», η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας έκρινε σκόπιμο να τον ενημερώσει για το τέλος της συνεργασίας τους αμέσως μετά τον αγώνα με τη Μετς, με τον οποίο έπεσε η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Λιγκ 1.

Πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του και στη συγκεκριμένη πρόσληψη θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 23χρονος Γάλλος σούπερ έμεινε στη γαλλική πρωτεύουσα με τον όρο στο νέο του συμβόλαιο ότι θα μπορεί να έχει λόγο σε αποφάσεις για μεταγραφές και προσλήψεις.

Σύμφωνα με τους Γάλλους μάλιστα επιθυμεί να δοθούν τα «κλειδιά» στον Πορτογάλο Λουίς Κάμπος ο οποίος έχει εμπειρία ως αθλητικός διευθυντής κι από το 2017 έως το 2020 εργαζόταν στη Λιλ, έχοντας περάσει παλιά ως σκάουτερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έχοντας δουλέψει και στη Μονακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.