Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπιλμπάο: Αποχώρησε από τον πάγκο ο Μαρθελίνο

Μπιλμπάο: Αποχώρησε από τον πάγκο ο Μαρθελίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2022 16:25
Παρελθόν από τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί ο Μαρθελίνο, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Βάσκους μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μαρθελίνο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Ο Ισπανός προπονητής βρίσκονταν στον πάγκο της Μπιλμπάο από τον Γενάρη του 2021 και μαζί της κατάκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας της σεζόν 2020-21. Παράλληλα καθοδήγησε την ομάδα σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα.

Οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Σεβίλλης, τερματίζοντας στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

Ο 56χρονος έκανε την ανακοίνωση σε μια συγκινητική συνέντευξη Τύπου στο Σαν Μαμές, στην οποία συμμετείχαν επίσης το προπονητικό του επιτελείο, ο Αϊτόρ Ελιζέγκι, μέλος του μεταβατικού διοικητικού συμβουλίου, ο διευθυντής αθλητισμού Ράφα Αλκόρτα, ο πρώην παίκτης Χοσέ Άνχελ Ιρίμπαρ και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας Ικέρ Μουνιαίν, ο οποίος ήταν εκεί για λογαριασμό της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.