Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους αγώνες με Κύπρο και Κόσοβο

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους αγώνες με Κύπρο και Κόσοβο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/5/2022 14:38
Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της την Πέμπτη (26/5) γνωστοποίησε ότι τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τέσσερις αγώνες στις αρχές Ιουνίου για το Nations League, οι οποίοι θα είναι και οι πρώτοι επίσημοι με τον Γκουστάβο Πογιέτ στην άκρη του «γαλανόλευκου» πάγκου.

Οι εντός έδρας αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» το οποίο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μετά την κατασκευή του, την Εθνική Ελλάδας, σε επίσημες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου (Ελλάδα-Κύπρος 9/6 και Ελλάδα-Κόσοβο 12/6), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία του επίσημα παιχνίδια!
Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γουστάβο Πογέτ.

Ενηλίκων

20, 15, 10, 5 €

Παιδικό

10 (για τις θύρες των 20 € στους ενήλικες), 7,5 (για 15 €) και 5 (για 10 €).
Λόγω των ελέγχων που θα διενεργηθούν, η Ε.Π.Ο. συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκατάσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη εισόδό τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.