Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπενφίκα θέλει Λένο και αφήνει τον Βλαχοδήμο για την Νιουκάστλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Η Μπενφίκα θέλει Λένο και αφήνει τον Βλαχοδήμο για την Νιουκάστλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/5/2022 13:33
Η Μπενφίκα έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο το καλοκαίρι και τον αντικαταστήσει με τον Μπερντ Λένο, με τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πορτογαλικών Μέσων η Μπενφίκα θα βάλει πωλητήριο στον Βλαχοδήμο, τον οποίο κοστολογεί στα 25 εκατ. ευρώ. Η κίνηση αυτή είναι μία από τις πολλές αλλαγές που αναμένοτναι στους «Αετούς της Λισαβόνας», μετά την έλευση του Ρόζτερ Σμιντ στον πάγκο της ομάδας.

Η Μπενφίκα φέρεται να βρίσκεται ήδη στις τελικές επαφές με την Αρσεναλ για την απόκτηση του Μπερντ Λένο, ο οποίος αποχωρεί το Λονδίνο, με τον 27χρονο διεθνή Αμερικανό τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS και την Νιού Ινγκλαντ Ρεβολούσιον, να παίρνει την θέση του.

Όσο για τον Βλαχοδήμο, ο νέος του σταθμός ίσως να είναι η Πρέμιερ Λιγκ και η Βόρεια Αγγλία. Η Νιούκαστλ, την οποία εξαγόρασε το ταμείο δημοσίων επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF) -υπό την προεδρία του διάδοχου του θρόνου, πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν-, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ελληνα διεθνή τερματοφύλακα, ενώ υπάρχουν προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία, με τον Αγιαξ επίσης να εξετάζει την περίπτωση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.