Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόρτα» Ντε Γιονγκ σε Γιουνάιτεντ: «Προτιμώ να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

«Πόρτα» Ντε Γιονγκ σε Γιουνάιτεντ: «Προτιμώ να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2022 15:49
Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, διαψεύδοντας τα σενάρια ότι υπάρχει συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Φρένκι Ντε Γιονγκ μιλώντας στο ESPN. Ο Ολλανδός χαφ φέρεται ότι αποτελεί μεγάλο στόχο του Έρικ Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία ομάδα και πως θέλει να παραμείνει στους Καταλανούς:

«Προτιμώ να μείνω στην Μπαρτσελονα. Το έχω πει και στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα των ονείρων μου. Αν υπάρχει επαφή με άλλες ομάδες; Δε θέλω να μιλάω για φήμες πλέον. Νιώθω καλά στην Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει συμφωνία ούτε τίποτα επίσημο», δήλωσε ο 25χρονος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν επιθυμεί να μετακινηθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που δεν συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και από το ολλανδικό AD.nl για το σενάριο να πωληθεί από την Μπαρτσελόνα λόγω της οικονομικής κατάστασης στον σύλλογο: «Ο σύλλογος δεν μου έχει πει τίποτα. Δεν μου έχει προτείνει τίποτα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.