Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρολάν Γκαρός: Τεράστιος Ναδάλ, «λύγισε» τον Τζόκοβιτς σε μυθικό προημιτελικό! (video)

Ρολάν Γκαρός: Τεράστιος Ναδάλ, «λύγισε» τον Τζόκοβιτς σε μυθικό προημιτελικό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2022 02:19
Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε με 3-1 σετ (6-2, 6-4, 6-2, 7-6) τον Νόβακ Τζόκοβιτς σ’ έναν θρυλικό προημιτελικό που διήρκησε πάνω από 4 ώρες και προκρίθηκε στους «4» του Ρολάν Γκαρός για 15η φορά στην καριέρα του. 01:15 μεσάνυχτα Γαλλίας έληξε το παιχνίδι!

Σ’ έναν προημιτελικό με χαρακτήρα… τελικού, ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε με 3-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ισπανός τενίστας μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και πήρε πιο εύκολα από ότι αναμένονταν το πρώτο σετ με 6-2. Το δεύτερο σετ ήταν πολύ μεγάλο ντέρμπι και πήγε στον Τζόκοβιτς με 6-4 παρότι ο Ναδάλ προηγήθηκε με 3-0! Ο Σέρβος άρχισε να χτυπά πιο δυνατά, βελτίωσε σημαντικά το ποσοστό του στο πρώτο σερβίς με 76% έναντι 48% στο πρώτο σετ και ισοφάρισε σε 1-1 σετ. Τρομερή μάχη στο 6ο game, το οποίο διήρκησε 19 λεπτά (!!), με τους δύο τενίστες να ανταλλάσουν συναρπαστικά χτυπήματα.

Ο Ναδάλ έβγαλε αντίδραση στο 3ο σετ, ξεκίνησε με μπρέικ όπως και στα δύο προηγούμενα και τελικά το κατέκτησε με 6-2, όντας ένα μακριά από τη νίκη.

Το 4ο σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Ισπανό, με τον Τζόκοβιτς να κάνει αυτός μπρέικ και να προηγείται με 5-2, όντας ένα game μακριά από το 2-2 στα σετ. Ο Ναδάλ δεν το παράτησε, έκανε μπρέικ και μείωσε σε 5-4 αλλά ο «Τζόκερ» σέρβιρε για το σετ. Κι όμως ο Ισπανός αποδείχθηκε «αλύγιστος» «σβήνοντας» δύο σετ πόιντ του Σέρβου και οδήγησε το σετ στο tie break. Εκεί εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Τζόκοβιτς, έφτασε στο 6-1 και παρότι ο αντίπαλος του «έσβησε» τρία ματς πόιντ, «έκλεισε» το ματς (7-4 στο tie break) σε 4 ώρες και 12 λεπτά.

Στα ημιτελικά της Πέμπτης (2/6) ο 35χρονος θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με 3-1 σετ το παιδί-θαύμα του τένις, Κάρλος Αλκαράθ (6-4, 6-4, 4-6, 7-6).Μερικές από τις καλύτερες στιγμές:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.