Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!

Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/6/2022 18:39
Το agones.gr βγήκε στον «αέρα» στις αρχές τον Φεβρουάριο του 2009 και από τότε προσπαθεί να εξελίσσεται και να προσθέτει συνεχώς νέα πράγματα για να βοηθήσει τον επισκέπτη του να έχει μία καλύτερη περιήγηση στη σελίδα.

Από το 2009 βέβαια έχουν περάσει 13 χρόνια και οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες. Πάντα στόχος ήταν και είναι η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα με κυριότερη αυτή του livescore. Πλέον το agones αποτελεί το πιο γρήγορο ελληνικό livescore, με άμεση ανταπόκριση και πληροφορίες για το κάθε παιχνίδι.
Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!
Το «πρώτο» agones,Φεβρουάριος 2009
Η πρώτη έκδοση της ιστοσελίδα όπως βλέπεται και παραπάνω, είχε το livescore και καμία άλλη σελίδα. Είχες την επιλογή να αλλάξεις ημερομηνίες όχι όμως να βρεις κάτι άλλο.

Με την πάροδο των χρόνων η ιστοσελίδα «μεγάλωσε» όπως και οι ανάγκες των επισκεπτών της. Ήρθε το chat, οι Τζίροι, το Πρόγραμμα TV, οι ψήφοι στα παιχνίδια.
Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!
Οι αρχικές προσθήκες, Σεπτέμβριος 2012
Το 2013 έφτασε η σελίδα Ειδήσεις για να μπορούν οι αναγνώστες να λαμβάνουν ενημέρωση για τα αθλητικά γεγονότα. Μαζί με τις Ειδήσεις ήρθε και η έλευση του πρώτου δημοσιογράφου στο agones, του Κώστα Καραγιαννόπουλου, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα με την ομάδα βέβαια να έχει μεγαλώσει. Πλέον υπάρχει καθημερινή ροή που καλύπτει όλα τα σημαντικά αθλητικά δρώμενα δίνοντας μία σφαιρική άποψη στον αναγνώστη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημαντική αλλαγή βέβαια ήταν και η είσοδος της mobile version. Από τη στιγμή που τα smartphones κυριάρχησαν στην αγορά και έδιναν την ευκαιρία στον καθένα να ενημερώνεται άμεσα και από παντού για κάθε τι, το agones δεν θα μπορούσε να λείπει.
Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!
Η πρώτη έκδοση mobile και η συνέχεια
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο design της σελίδας έγινε το 2018. Πάντα με βάση την εξυπηρέτηση του αναγνώστη, προσπαθήσαμε να φέρουμε μία πιο προσιτή εικόνα στοχεύοντας στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!
Η εξέλιξη στη mobile version

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου έρχεται άλλο ένα..lifting. Σίγουρα δεν γεράσαμε όμως θέλουμε να δείχνουμε πιο φρέσκοι. To logo του agones αλλάζει, γίνεται πιο μίνιμαλ και βγάζει το πράσινο που το χαρακτήριζε τόσα χρόνια. Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή που θα παρατηρήσετε είναι στην επικεφαλίδα.

Όλες οι επιλογές από εκεί έχουν «εξαφανισθεί» και πλέον βρίσκονται πάνω αριστερά. Με ένα κλικ μπορείτε να εμφανίσετε την μπάρα και από εκεί να ψάξετε ό,τι θέλετε από τις Αναλύσεις μέχρι τις Αθλητικές Ειδήσεις και το Bet Academy.

Κάθε αλλαγή μπορεί να φέρει αρχικά ένα «πάγωμα» αλλά στόχος είναι η εξέλιξη και το agones.gr βαδίζει προς σε αυτήν την κατεύθυνση. Ελπίζουμε να σας αρέσει και είμαστε ανοικτοί να ακούσουμε κάθε πρόταση για βελτίωση.

Το ανανεωμένο Αgones είναι εδώ!
Το νέο agones

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.