Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγόρασε Σάστρε ο ΠΑΟΚ

Αγόρασε Σάστρε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2022 20:10
Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Ζόαν Σάστρε από την Μαγιόρκα και ο Ισπανός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη… βούλα ο Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ αγωνίζονταν από τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού στον «Δικέφαλο του Βορρά» και το απόγευμα της Παρασκευής (3/6) οι Θεσσσαλονικείς ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή έναντι 300 χιλ. ευρώ.

Ο 25χρονος που σημείωσε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 19 παιχνίδια έβγαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ο Σάστρε ήρθε τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας φτάνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του.Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα. Ο Iσπανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.