Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκατούζο: «Αν είμαι ρατσιστής γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο στη Νάπολι;»

Γκατούζο: «Αν είμαι ρατσιστής γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο στη Νάπολι;»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/6/2022 16:35
Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται προ των πυλών της Βαλένθια, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας δεν τον θέλουν κι εκείνος απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι ρατσιστής.

Αρκετούς εχθρούς φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ο 44χρονος προπονητής. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν οι οπαδοί της Τότεναμ εκείνοι που είχαν αποτρέψει την πρόσληψή του στην ομάδα του Λονδίνου.

Τώρα είναι εκείνοι της Βαλένθια οι οποίοι προσπαθούν να πετύχουν κάτι αντίστοιχο, με τη διοίκηση των «νυχτερίδων» να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό για να αναλάβει τα ηνία της.

Ο ίδιος ο Γκατούζο τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του στη «Gazzetta dello Sport» κι απάντησε σε όσους τον κατηγορούν.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Είμαι ρατσιστής; Είμαι ομοφοβικός; Είμαι ξενοφοβικός; Είμαι σεξιστής; Έχουμε τρελαθεί; Είναι ώρα να ηρεμήσετε.

Είμαι ρατσιστής; Τότε γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο όταν ήμουν στη Νάπολι; Δεν είχα ποτέ τίποτα εναντίον μαύρων παικτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συμπαίκτες και φίλοι μου.

Έχω χτίσει την καριέρα μου με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ιδρώτα. Κανείς δεν μου έχει χάρισε τίποτα. Και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν, με αυτές τις τρομερές κατηγορίες να εμποδίσει τη δουλειά μου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.